Sök e-medier.

E-ljudböcker

För att lyssna på våra e-ljudböcker finns nu appen Biblio. Den fungerar både för mobiler och surfplattor med Android och iOS(iphone, ipad, och ipod.) I Apples ipad och iphone kan det vara svårt att hitta appen. Sök istället efter Biblio library i Google så hittar du appen lättare.

E-ljudböckerna är tillgängliga dygnet runt. Lånetiden är 28 dagar. Du kan låna max åtta e-ljudböcker under en fyra veckors period. En e-ljudbok behöver du inte lämna tillbaka, när lånetiden gått ut slutar den att fungera.

Pluslåntagare
Den som lyssnar på e-ljudböcker och har någon slags lässvårighet kan få bli pluslåntagare hos oss. En pluslåntagare får låna femton e-ljudböcker under en 28 dagarsperiod. Exempel på läsvårighet kan var syn- eller hörselnedsättning eller dyslexi
. Vill du ansöka om att bli pluslåntagare, kontakta bibliotekspersonalen.

Gör så här för att ladda ner en e-ljudbok:
Via appen Biblio loggar du enkelt direkt in i vår katalog och kan söka upp de e-ljudböcker du vill lyssna på. Du väljer själv om du vill lyssna uppkopplad mot internet(streaming) eller om du vill ladda ner e-ljudboken i appen och lyssna vid ett senare tillfälle(offline).

Biblio finner du i App Store och Google Play och är gratis att ladda hem.

För att streama till pc/mac behövs varken app eller extra program. Logga in i vår katalog, sök upp den önskade e-ljudboken och klicka på länken så dyker det upp en spelare på skärmen som spelar upp din e-ljudbok.

För att se alla våra e-ljudböcker tryck här!

Mina sidor

Språk

Habo bibliotek

Öppettider

Måndag: 13:00-18:00
Tisdag: 13:00-18:00
Onsdag: 13:00-18:00
Torsdag: 13:00-18:00
Fredag: 13:00-16:00

Meröppet alla dagar 7-22

 

Fagerhults bibliotek

Enligt beslut i Fritids och kulturnämnden kommer biblioteksfilialen i Fagerhult att stängas. Sista öppetdagen blir 11 juni. För mer information se protokollet.